5 Tipps zur Auswahl der perfekten Basis für Sie

Foundation is een belangrijk element van iemands make-upcollectie. Het helpt je huid glad te strijken, onvolkomenheden te bedekken en zorgt voor een egaal gekleurde en getextureerde afwerking van je huid. De huidskleur van elke persoon is uniek en vereist een andere basis. Veel schoonheidsliefhebbers worstelen met het selecteren van de juiste basis voor hun huidskleur en teint. Welke huidtint u ook heeft of u hebt een droge huid, een vette huid, een huid die gevoelig is voor acne, een gevoelige huid of een ouder wordende huid, er is een basis die voor u werkt. Lees verder en ontdek vijf tips voor het kiezen van de perfecte basis voor u .

1. Test correct

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

via

Een van de grootste fouten die mensen maken bij het kiezen van een foundationschaduw, is dat ze deze verkeerd op hun huid testen. Probeer nooit foundation te testen door het geheel over je gezicht aan te brengen of door het over de rug van je hand te smeren. Als je een nieuwe tint foundation op je hele gezicht aanbrengt, zou je je natuurlijke huidskleur voldoende kunnen bedekken om je voor de gek te houden als je denkt dat de foundation erbij past, zonder dat je merkt dat het echt niet gebeurt tot het te laat is.

Om je foundation goed te testen om te zien of deze precies overeenkomt met je huid, gebruik je een Q-tip of de pad van je wijsvinger en breng je de foundation aan op je huid aan de zijkant van je kaaklijn. Als het gebied waarop u de foundation hebt aangebracht nog steeds overeenkomt met de rest van de huid op uw gezicht en hals, bent u klaar om te gaan. Als het toepassingsgebied van de foundation donkerder of lichter lijkt dan de rest van je huid, blijf dan zoeken naar je perfecte schaduw.

2. Ken uw huidtype en uitdagingen

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

via

Iedereen worstelt af en toe met hun huid. Je huidtype en de huiduitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd zijn beide belangrijke dingen om te weten bij het shoppen voor de basis . Als u merkt dat uw huid jeukt als u bepaalde make-up draagt, hebt u waarschijnlijk een gevoelige huid. Als je wangen om elf uur glanzen, is je teint waarschijnlijk vettig. Als u problemen ondervindt bij het mengen van uw foundation en merkt dat deze vastklampt aan droge, ruwe plekken in uw huid, hebt u waarschijnlijk een droge huid, enzovoort, enzovoort.

Bepalen wat voor soort teint je hebt en wat je het meest stoort aan je huid kan erg handig zijn als het gaat om het selecteren van je foundation. Deze kennis kan u helpen te beslissen welke resultaten en voordelen u van uw stichting wilt halen en een formule kiezen die u helpt om die resultaten voor uw huid te bereiken.

3. Aandacht besteden aan ingrediënten

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

via

Niet elke foundation is geformuleerd voor alle huidtypes. Het is belangrijk om aandacht te besteden aan de ingrediënten in foundationformules voordat u ze koopt.

Als u een vette huid heeft, moet u nooit een foundation kopen die op olie is gebaseerd of helemaal geen olie bevat om te voorkomen dat u bijdraagt ​​aan uw glansprobleem. Aan de andere kant moet je gaan voor een foundation met hydraterende ingrediënten zoals glycerine als je een droge huid hebt. Als je een gevoelige huid hebt, blijf dan weg van alle foundations die parabenen of synthetische fragrances bevatten, omdat deze je huid verder kunnen irriteren.

4. Kies uw dekking

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

via

Voordat u een nieuwe basis koopt, bepaalt u welk dekkingsniveau u wilt bereiken. Verschillende foundationformules leveren drastisch verschillende niveaus van dekking voor uw huid.

Als je op zoek bent naar volledige, maximale dekking voor je huid om alle onvolkomenheden te verbergen, probeer dan een mousse- of vloeibare foundationformule. Als u een ademende foundation wilt die natuurlijker aanvoelt op uw huid zonder deze te verzwaren maar uw teint nog steeds egaliseert, kies dan voor een poeder foundation formule.

5. Probeer Luminous Foundation

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

via

Luminous foundation is een foundation die puurder is dan de meeste andere foundationformules en die lichtreflecterende deeltjes bevat. Als u moeite heeft om een ​​foundationschaduw te vinden die past bij uw huidskleur en huidskleur, is een lichtgevende foundation misschien net uw spaarder.

Luminous foundation is veel vergevingsgezinder dan traditionele foundation. Het is een lichtere formule die gemakkelijker in je huid past en deze automatisch helderder en lichter maakt om onvolkomenheden en oneffenheden met lichte dekking te verbergen. Hoewel u nog steeds op schaduwen, formules en ingrediënten moet letten, kan een lichtgevende foundation u helpen de gewenste dekking en vloeiende afwerking te bereiken zonder de uitdagingen waarvoor u staat met traditionele basis.

Als je op zoek bent naar een lichtgevende foundation om te proberen, is een geweldige plek om te beginnen met de L’Oreal Paris True Match Lumi Helathy Luminous Makeup ($ 13,00). Deze vloeibare foundationformule zorgt voor een vlekkeloze, bedauwde dekking voor uw huid in een heldere en luminescerende formule.

Elke schoonheidsminnaar verdient het om meer dan tevreden te zijn met hun stichting. Als u zich ontmoedigd voelt in uw zoektocht naar de ultieme basis voor uw huid, gebruikt u de tips in dit artikel voor meer informatie over het kiezen van de perfecte basis voor u en uw huid.

5 tips voor het kiezen van de perfecte basis voor jou

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir