48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Wil je weten hoe je golvend haar als een baas kunt rocken? We hebben de definitieve gids samengesteld voor de beste kapsels voor golvend haar in 2018. Deze verschillende stijlen bieden de perfecte combinatie van volume en textuur. Van boho onthoofden tot glamoureuze golven, we hebben een golvende uitstraling voor iedereen. Bekijk de onderstaande lijst voor wat jaloezie-inducerende inspiratie.

Weet je nog steeds niet zeker of je klaar bent om je strijkijzer af te danken? Geloof het of niet, golvende looks zijn, voor het grootste deel, weinig onderhoud. Als je van nature getextureerd haar schudt, kan een beetje product kroezen op afstand houden, terwijl vochtinbrengende conditioner kan helpen bochtige bochten en bochten naar de oppervlakte te brengen. Uiteraard kunnen rechtharige schoonheden ook rondingen hebben. Overnachting vlechten, vat borstels en warmte kunnen worden gebruikt om een ​​verscheidenheid aan golvende uiterlijk te bereiken.

Populaire looks, zoals de schouderlengte en moderne shags, zijn allemaal razernij. Er is geen betere manier om deze dynamische stijlen aan te kleden dan met een beetje golf. Of u nu op zoek bent naar elegante krullen voor een formele avond of een sexy alledaags geslapen uiterlijk voor werk, wij helpen u graag verder. Bovendien geven veel van onze favoriete stijlen een chique kleurtaken en highlights weer die nog meer uitstraling geven aan deze dynamische looks.

Bekijk de volgende looks voor een beetje inspiratie bij het kiezen van je nieuwste kapsel. Het is aan jou om te beslissen welke golvende look je vleit, we garanderen dat er een getextureerde look is die elk gezicht dat er is, complimenteert. Golvende looks zijn trending, met powerhouse-beroemdheden als Taylor Swift en Beyonce die voorop lopen. Daarmee willen we dat je aan de chique kant van de geschiedenis staat.

1) Golvende schouderlengtegolven met schokkerige lagen

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze golvende gelaagde bob met middellange lengte is het perfecte kapsel om sexy tweekleurige highlights te benadrukken. Ondertussen geven dikke lagen en naar buiten gevederde uiteinden deze ongebonden rockster-sfeer. Het haar is netjes in het midden gescheiden, maar de getextureerde uiteinden worden in alle richtingen naar voren geleid. Het is niet nodig om haren achter je oren te stoppen. Deze simpele sexy look staat helemaal in het teken van loslaten.

2) Korte gelaagde golven met asymmetrische zijdelingse beweging

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Als u op zoek bent naar een onderhoudsvriendelijke Cali-look, dan heeft dit korte tot middellange gelaagde wave-kapsel alles te bieden. Er is veel textuur dankzij de losse vloeiende golven die naar één kant worden geveegd. Ondertussen ligt de alternatieve kant plat achter een oor. De kunst om deze look te creëren is om altijd zo licht gekrompen platliggende golven te maken. Dit is zeker een kwijl-waardig net uit bed gerold kijk dat we onszelf de hele zomer lang kunnen zien schommelen.

3) Ontrafelde krullen met over het oog zijdeel

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze extra brede golven hebben nauwelijks enige kromming. Desalniettemin is het een volume-rijk en toch gemakkelijk kapsel dat de meeste vrouwen met lange minimaal gelaagde lokken kunnen rocken. Het subtiele zijdeel helpt deze look verzachten. Ondertussen zijn de omvangrijke golvende lokken een schattig eenvoudig kapsel voor vrouwen die onderweg zijn. In feite duurt dit hele kapsel slechts enkele minuten met een brede tonvormige ronde borstel en een föhn.

4) Bohemian Beach Waves met Messy Fishtail Crown

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit moderne kapsel heeft alle kenmerken van een jaren 60-kapsel met 2018-vibes. De superlange, blonde blonde rondingen omspannen de lengte van de achterkant van het model. Elke golf is glanzend en ultra gestructureerd om het geheel een natuurlijk gevoel te geven. Het sieraad in deze kroon moet echter de geplaagde fishtail-vlecht zijn die rond de achterkant van het hoofd loopt. Of het nu gaat om beelden van Vikings, Game of Thrones-personages of beatniks, we weten zeker dat deze godinnen-achtige look nog een tijdje zal blijven bestaan.

5) Levendige roze en paarse lage krullen

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Onder dit alles is dit een vrij eenvoudige blik. Het gladde middendeel en de platliggende sloten zorgen voor een subtiel onderste deel van de krullen. Vette paarse wortels worden echter gevolgd door een elektrisch roze en oranje middengedeelte evenals lange lila uiteinden. Ten slotte accentueert de scherpe hoek van de kinhoge krullen de superheldachtige aanwezigheid van dit spectaculaire kapsel.

6) Golvende kastanjebruine shag met blonde hoogtepunten

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Het kapsel van het haar heeft een grote comeback, en het gebeurt gewoon dat golven zijn geheime wapen zijn. Door deze snee in het midden los te maken en een aantal laagliggende curves toe te voegen, kun je grauwe lagen snel transformeren in een golvend kapsel met golvende structuur. In dit geval voegt de gulle toevoeging van door de zon gekuste hoogtepunten een zeer gewenste beachy-flair toe.

7) Lange gelaagde golven met subtiele hoogtepunten

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit mooie kapsel is gemakkelijk te bereiken zolang je over heuplengte zonder laag haar beschikt. Als u op zoek bent naar een golvend haaridee dat geen drastische laagjes vereist, dan is dit de juiste keuze. Scheid eenvoudig uw lokken in het midden. Gebruik vervolgens een krultang om elke paar centimeter of zo vanaf de wortels tot aan de uiteinden golven toe te voegen. Een milde toepassing van anti-frizz serum houdt deze look fris en voorkomt vervelende vliegjes.

8) Superlange vieze blonde strandgolven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Wil je de California surf-look vastleggen? Deze stijl beschikt over ultralange golven zonder laagtes met zonovergoten hoogtepunten. Het is een geweldige look voor mensen met superlange sloten. Je kunt eenvoudig je haar vlechten en laat dan die ontspannen ranken los. Handtekeningen van deze look zijn het middelste deel, gepeste overwoekerde wortels en platina blonde tips. Natuurlijk ziet deze look er geweldig uit in welke kleur dan ook.

9) Strawberry Pixie met warrige wortels

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze superkorte shaggy pixie-snit is extra dik en golvend. De wortels worden geplaagd en de pony wordt in het midden gescheiden voor een beetje punkrock-flair. Ondertussen doet de vervaagde bordeauxrode kleur ons denken aan een vintage Strawberry Shortcake Doll uit de jaren 90. Deze look omlijst het gezicht mooi, complimenteert de jukbeenderen en halslijn. Het grootste deel is, het kost maar een paar swipes met een stijltang en een beetje pomade om deze perfect getextureerde tresses te krijgen. Het grootste deel van dit korte golvende kapsel is dat je het kunt instellen en het vergeet.

10) Natuurlijke ombre met spiraalvormige golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze veerkrachtige golven vallen van je af als een waterval van haar. Ondertussen voegt de natuurlijke ombre textuur en veel diepte toe aan de look. Deze gekrulde lokken zijn gemakkelijk te bereiken met een breed vat, krultang en versterkend anti-frizz serum. Als het goed is gedaan, is dit een stijlvolle look voor een avondje uit. Het grootste deel is deze look kan worden bereikt met golvend haar en rechte sluizen.

11) Chique Beachy-platina-golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Ten eerste houden we van de manier waarop deze gewaagde platina-sloten worden verzacht door de iets donkerder wortels. Het is de perfecte verfstof voor deze relaxte strandachtige golven. In deze look hebben de voorste vergrendelingen en de kroon een minimale textuur, terwijl de bodems en zijkanten een minimaal gehoekte golf hebben.

12) Koele blauwgetinte Lob met zijpartij

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze felle op superhelden geïnspireerde stijl ziet eruit alsof hij recht uit de vloer van Comicon komt. De donkerblauwe highlights accentueren het onderliggende zwarte haar van het model, waardoor het extra glans en diepte krijgt. Ondertussen geven brede, loopy waves met puntige uiteinden nog meer flair aan deze avontuurlijke look. Deze look werkt goed op natuurlijk steil haar.

13) Getextureerde Pastel Rainbow Ringlets

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze zachte veelkleurige lokken roepen beelden op van eenhoorns en suikerspin. De zachte loopy-golven helpen om diepte te creëren tussen de zachte pastelgroene, blauwe, gele en roze laterale highlights. Verder is de asymmetrische lob het perfecte compliment voor deze levendige kleurenbaan. Hoewel deze dynamische kleurstofbaan niet voor iedereen is, is het een magische look voor vrouwen met golvend haar die een statement willen maken.

14) Ontrafeld Balylage strandgolven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit zorgeloze kapsel heeft sloten die langzaam afstuderen van donkerbruin naar blond. Wat de overgang echter zo soepel maakt, is de elegante onderkant van gedraaide ranken. Daarboven is de kroon plat met slechts een kleine hoek rond de wangen en kin. Deze look is een aanvulling op zowel casual als aangeklede kledij. Bovendien is het een uitstekend alternatief voor natuurlijk sluik haar. We raden deze look zelfs aan voor een all-natuurlijke down do voor bruiloften.

15) Extra losse golvende Lob met stevige highlights

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze schouderlengte lob heeft slechts twee lagen van brede golven. Hoewel niet de meest kinkende looks op onze lijst, werken de vloeiende lijnen goed met hartvormige en ronde gezichten. De subtiele, maar stevige highlights zijn nog zo’n zomerse toets die deze look vrolijker en jeugdiger maakt. Bovendien zijn de donkere, geplaagde wortels een sexy toevoeging aan dit moderne kapsel.

16) Structuurlagen met puntgolven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Als je een klein beetje wilt toevoegen aan je golvende stijl, is deze gestructureerde laag met puntige gelaagde golven een onfeilbare keuze. De zijdelings gerangschikte krullen zijn hun brutaalst aan de achterkant van het hoofd. Desalniettemin, piekerige zijrand omlijst het gezicht en zorgt ervoor dat het haar niet langs de zijkanten van het gezicht stroomt. Onze favoriete eigenschap van deze look is de hoog contrast highlights die structuur en diepte toevoegen aan dit geweldige 2018 kapsel. We raden puntgolven aan voor dun gelaagd haar.

17) Gelaagde medium gelaagde Lob

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Zoals u kunt zien, wordt dit botte schouderlengtekapsel door een paar golvende wendingen drastisch verbeterd. Dit is een extreem veelzijdige look die er goed uitziet met zowel rechte als natuurlijk gestructureerde haartypes. De dikke lagen onthullen een beetje van de nek, maar zakken vervolgens naar beneden over het sleutelbeen aan de voorkant. Dit is een geweldige manier om haar dat je achter je schouders laat groeien, aan te kleden.

18) Dramatische over-de-schouder Lob met golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

We zijn dol op deze charmante kinhoge bob. De opvallende hoogtepunten en frontale balayage vormen een perfecte aanvulling op de losse golven. Deze look werkt goed bij alle gezichtsvormen en bij de meeste haartypen. We raden een textuurproduct aan voor het afwerken van het uiterlijk, zoals olie of mousse. Over het algemeen is dit een onderhoudsarme look die zowel professioneel als flirterig is.

19) Strawberry Blonde Balayage Beach Waves

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit prachtige balayage kapsel heeft een vloeiende overgang tussen karmozijnrode wortels en aardbei blonde toppen. De losse krullen werken het beste met fijn haar, omdat ze veel basisvolume toevoegen, waardoor de platliggende kroon vlakker wordt. Deze look ziet er het best uit op ovale en vierkante gezichten. Als je op zoek bent naar een lang, golvend haaridee dat origineel en hip is, is deze karmozijnrode creatie de moeite waard om te overwegen. Houd er rekening mee dat lange krullen goed werken met alle kleuren, we zijn vooral dol op deze vervaagde crimsonverf.

20) Chique lange bob met getextureerd uiteinde

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze golvende lange bob kan gemakkelijk worden verwijderd en het ziet er absoluut prachtig uit met de subtiele highlights. De sleutel tot deze look is de boven de schouder gesneden snit met getextureerde uiteinden die een gemakkelijk zomergevoel overbrengen. Het is een levendig en leuk haaridee, schud er je go-to-stijl mee op!

21) Onder de schouders Volumineuze golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze botte chunky-ended stijl wordt geaccentueerd door schokkerige ongedaan gemaakte golven. Het is geweldig voor fijnharige dames die een beetje volume en momentum willen toevoegen aan hun zwaargebouwde haar. Het haar wordt gelijkmatig net boven de nek van de nek gesneden. Daarna wordt het in het midden gescheiden en links los op de jukbeenderen gelegd. Dit is gemakkelijk te onderhouden en een geweldige manier om haar te verbergen in een overigens notoir ongemakkelijke groeifase.

22) Getextureerde golven van vuile blonde met afgevlakte kroon

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze sexy look is een geweldige optie voor vrouwen met dik haar. De warrige golven zijn in het midden gescheiden voor een perfecte face-framing look voor vrouwen van alle leeftijden. Gouden accenten zijn verantwoordelijk voor deze warme en zomerse sfeer. Als zodanig complimenteert het vrouwen met middeldonkere tot donkere huidskleuren. We raden aan een klein product te gebruiken om onvermijdelijke vliegbewegingen te temmen. Anders dan dat, deze look vereist minimale voorbereiding.

23) Piekerige kastanjebruine bochten

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze altijd zo licht gebogen kastanjebruine ranken zijn een laidback alternatief voor steil haar. Om nog maar te zwijgen, de geborstelde golven zijn een geweldige manier om een ​​tweedaagse look te rocken of zelfs een wasbeurt over te slaan. Voeg eenvoudig een klein frizz-verloopstuk toe en kom op weg. De donkere kastanjebruine en kastanjebruine highlights zorgen ervoor dat deze look stijlvol en verfijnd blijft.

24) Ongeëvenaard Half-up vlecht met losse golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze losse halve vlecht lijkt de zwaartekracht te trotseren omdat hij bovenop losse warrige golven zit. We vermoeden dat een bobbypin of stuk product wordt gebruikt om de stijl op zijn plaats te houden, maar het is echt moeilijk te zeggen. Er is niets overdreven gemanicuurde over deze look, zelfs de onregelmatige vliegjes voegen textuur en stijl toe aan deze gedeeltelijke up-do.

25) Dip-geverfde roze golven met topknoop

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze hippe look is oh zo 2018. De dipsaaide balayage roze uiteinden voegen een punkrock flair toe aan deze verder schone stijl. De kleine topknoop is een geweldige manier om die onderste poef uit te dunnen en een verdeling van lagen te creëren. We houden van een goede half-tot-half-look voor alle haartypes en gelegenheden.

26) Cool Blue Ombre met gerolde Middle Knot

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze zeemeermin-unieke look is verbluffend. De diepe oceaanblauwe wortels vervagen in robijneieren blauwe middellen en babyblauwe punten. Ondertussen zijn de superlange golvende ranken goed gedefinieerd en elegant. De bovenste haarlagen worden gekruist aan de achterkant van het hoofd om een ​​extra element en nog meer volume te creëren.

27) Dramatisch gebleekte ombre eindigt met subtiele golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

We houden van de dramatische overgang van deze in dons geverfde ombre-look. Niets verbindt deze mooie look beter dan een paar mid-back-wendingen. De look is het meest geschikt voor vrouwen met minimaal gelaagd dik tot medium haar. Het is subtiel, engelachtig en complimenten voor de meeste gezichtstypen.

28) Giner Borsthoogte Golven met middendeel

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze sexy gemberwendingen zijn in het midden gescheiden voor een perfecte work / play-look. De strakke hoeken van deze krullen brengen de geweldige aardbei blonde tips naar boven. Dit golvende kapsel is gemakkelijk te bereiken met een middelgroot ijzer of stijltang.

29) Grote Hollywood-golven met overgroeide wortels

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Er is niets classiers dan grove, geknikte golven. Deze bohemian bochten vereisen lang volumineus haar. Om dit mooie kapsel te krijgen, laat je je sloten een nacht in Franse vlechten liggen. Het eindresultaat lijkt ver verwijderd van een geslapen uiterlijk.

30) Kort golvend haar met omvangrijke golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit korte golvende haar met zijn donkerbruine kleurstof heeft een vleugje Parijse flair. De kroon is super geplaagd met veel piekerig over de ogen shag. Zwaar verwarde krullen en golven maken de speelse look compleet. Over het algemeen is dit een geweldig golvend haaridee voor vrouwen die zich willen onderscheiden van de rest. Het lijkt te laten zien dat kort golvend haar niet alleen voor de oma’s is.

31) Gelaagde Shag met Beachy Waves

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze gelaagde shag heeft zachte, vuile blonde golven die zich net onder de schouders uitstrekken. Dit gemakkelijke kapsel maakt gebruik van natuurlijk volume en textuur als aanvulling op de gelaatstrekken van het model. Deze look werkt het best met dik haar. Een volume-verhogend product kan echter dunne strengen optillen. Shags maken een grote comeback en zijn het perfecte kapsel voor golvend haar.

32) Tweekleurig Sandy Side-feest met elegante golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Zoals je op de foto kunt zien, is deze mooie goudkleurige stijl een grote verbetering ten opzichte van het stompgekleurde kapsel met gele tint. De afgezwakte kleur en zachte schouderlengtegolven zijn warm en uitnodigend. Dit kapsel is een schattig kapsel voor meisjes. Om nog maar te zwijgen, het kan gemakkelijk in een lage paardenstaart worden getrokken.

33) Schouderlengte nauwelijks-daar golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Nauwelijks-daar golven zijn trending. Ze zijn mooi, eenvoudig, gemakkelijk te beheersen en werken goed voor dagelijks gebruik. In dit geval zijn de eenvoudige schouderlengte lob en zonovergoten hoogtepunten de perfecte combinaties voor deze eenvoudige, laidback look.

34) Tweestemmige windsluizen

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Tweekleurig haar is een geweldige manier om je originele kleur en een kleurstofbaan te laten kloppen. In dit geval helpen de getextureerde golven de chaos samen te brengen. Dit is een geweldige look voor vrouwen die op zoek zijn om droog of beschadigd haar te laten groeien. Om nog maar te zwijgen van, het is een uitvoerbaar kapsel voor golvend haar en natuurlijk gestructureerde lokken.

35) Hoog contrast Tweekleurige Lob

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze baan met hoog contrastkleuren is samengebonden door magere hooglichten. Dit is nog een ander goed voorbeeld van nauwelijks-daar golven die met een recht strijkijzer in slechts een paar minuten kunnen worden bereikt.

36) Gedeconstrueerde visstaart met losse golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze gedeconstrueerde fishtail is een origineel haaridee voor vrouwen die een statement willen maken. De gekruiste strengen voegen een aantrekkelijk element toe aan de achterkant van het hoofd, terwijl ze erin slagen om de voorste delen omhoog en weg van het gezicht te trekken. De laatste hand is een subtiele golf. Dit is een gewaagde en mooie look voor vrouwen met alle soorten haar.

37) Lange gezonde golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze schattige stijl is eenvoudig en gemakkelijk te bereiken, zolang je gezonde butt-length tresses hebt om mee te werken. De zachte subtiele rondingen van deze platliggende golven zijn gemakkelijk te beheersen. In feite kun jij ze ook hebben door in losse vlechten te slapen.

38) Elektrische fuchsia Zeemeermingolven met lila wortels

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Ben je op zoek naar een stoer mooi haar-idee? Deze brutale fuchsia-golven zijn allesbehalve saai. Bovendien voegen subtiele lila wortels diepte en contrast toe aan dit mooie kapsel.

39) Blunt strandgolven met franje

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

We hebben veel tweekleurige en gemarkeerde kapsels gezien, maar niets is beter dan botte schouderlengtes in één enkele tint. Deze schattige veerkrachtige golven worden perfect geaccentueerd door een lange gevederde pony en enkele subtiele zijlagen. Dit is een schattig eenvoudig kapsel dat goed werkt voor zowel volwassen vrouwen als jonge meisjes.

40) Lang rood ombre kapsel met springerige uiteinden

We kunnen geen genoeg krijgen van deze koper / kastanjebruine ombre-look. De uitgekamde krullen bieden de hele dag textuur, zonder al te veel onderhoud. Na het zien van deze look, zijn we er vrij zeker van dat roodharigen heel veel plezier hebben!

41) Kastanjebruine sloten met krullende uiteinden

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Curly-ended ranken zijn een perfecte manier om volume toe te voegen aan een gezonde haardos. In dit geval is er geen reden om textuur aan de wortels toe te voegen. Deze look is het beste voor haar dat over het midden van de rug valt. Het schattige kapsel voor meisjes die hun lange lokken willen aankleden zonder een stapeltje te doen.

42) Moderne shag met gescheiden pony

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze schokkerige shag wordt tot leven gebracht met onregelmatige uiteinden en achteroverliggende lagen. Ondertussen zijn de lange pony’s over het oog verdeeld in het midden. De beste manier om deze brokkenlagen naar voren te halen, is door de dikke uiteinden met een stijltang te kantelen.

43) Golvende Lob met ondergedompelde uiteinden

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Is het tijd om die gespleten haarpunten te hakken? Deze boven-de-schouder-look heeft zachte nauwelijks-daar krullen. De gedurfde zwarte kleur met donkergekleurde kastanjebruine uiteinden is een mooie optie voor de herfst of de late zomer.

44) Lange gelaagde ranken met rechte uiteinden

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Hoewel veel gelaagde looks eindigen in stompe, gestrekte uiteinden, heeft deze golvende look piekerige volledige cirkeluiteinden. Een beetje product helpt de individuele lokken gescheiden te houden. Dit mooie doen is geweldig voor speciale evenementen en date-avonden.

45) Eenvoudige ongedaan gemaakte kastanjebruine golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Soms is minder meer. In het geval van deze nauwelijks-daar kastanjebruine golven, is er geen behoefte aan fancy accenten of tijdrovende coiffures. Natuurlijk, zou een paardebloemhoofdband deze blik in een perfecte flower power fashion statement maken.

46) Vet Asymmetrisch Loodje met Zijpartij

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit boven de schouder geknipte haar voor golvend haar tart de conventie. De extra lange voorstukken hangen goed samen met ronde gezichten. De toevoeging van minimale gekamde golven voegt een beetje textuur en speelse flair toe aan deze toch al leuke look.

47) Zwartgrijze vlakke golven met bovenste knoop

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

We zijn absoluut gek op dit middellange kapsel voor golvend haar. De grijs / zwarte ombre kleurentaak wordt getoond met vintage geïnspireerde glanzende vlakke golven. Ondertussen doet de mini-topwending dienst als een schattig hedendaags accent.

48) Volumineuze gekamde golven

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Wilt u een kapsel met hoog volume zonder volle krullen? Deze golven van boven naar beneden worden gemaakt door vers gestreken krullen zachtjes uit te borstelen. Ze voegen veel bounce en textuur toe aan lang haar en genereren diepte in hoge lichten.

Korte roze golven met rosé gouden highlights

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Dit kortgeknipte kapsel heeft levendige bubblegumsluizen met fuchsia-wortels en rosé gouden highlights. De echte sterren hier zijn echter de losse spoelen die over de jukbeenderen van het model hangen

Schouderlengte Gedeukt Doet met gevederde uiteinden

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Deze laatste look heeft een subtiele golf of deuk in het midden van het haar. Het is een geweldige manier om een ​​beetje bounce toe te voegen zonder full-on coils te gebruiken. De kortere lagen flare ook uit en voeg een beetje van smaak aan deze look. Het beste deel van dit schattige gemakkelijke kapsel is dat je maar een paar minuten nodig hebt en een stijltang om het volledig uit te voeren.

48 Briljant golvend haarideeën voor hedendaagse bezuinigingen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir