22 einfache, aber schöne Pferdeschwänze, die Sie nicht verpassen sollten

De paardenstaart is een blijvend kapsel dat al eeuwen wordt gedragen en het is onwaarschijnlijk dat het ooit uit de mode raakt. We kunnen allemaal toegeven dat we een of twee keer op de klassieke paardenstaart hebben vertrouwd als we gehaast zijn of op zoek zijn naar een ontspannen, probleemloze stijl. Maar nu is het tijd om de basis paardenstaart uit te bannen in het voordeel van een meer opwindende dagelijkse look. Het geweldige aan dit veelzijdige kapsel is dat het op verschillende manieren kan worden gedragen; hoog, laag, slank, gekruld … de lijst is eindeloos. Blijf lezen en vind de 22 mooiste manieren om je haar dagelijks te dragen.

Lage zijvlecht voor lang haar

Deze verwarde paardenstaart met een gekrulde Franse vlecht is ontspannen genoeg om dag in dag uit te dragen, maar chic genoeg om te dragen bij een glamoureus evenement als een avondje uit of zelfs een bruiloft.

Zilveren Vixen

Gaan voor een echt opvallende kleur is een gegarandeerde manier om elke paardenstaart er magisch uit te laten zien. Een glinsterende zilveren tint als deze zal je laten opvallen in de menigte.

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Credit

Rommelige zijpony

Iets aan deze golvende paardenstaart met vloeiende pony doet denken aan Elsa van Frozen. Probeer deze eenvoudige stijl om een ​​vleugje sprookjesachtige stijl aan uw dagelijkse routine toe te voegen.

Gevlochten paardenstaart voor gemiddeld haar

Dit gedeeltelijk gevlochten ‘doen is bijna als twee kapsels in één. De lange, subtiele vlecht ziet er prachtig verscholen tussen de golven. Je zult versteld staan ​​hoe gemakkelijk deze look is om opnieuw te creëren.

Twin Twists voor haar op schouderlengte

Deze prachtige stijl wordt bereikt door het haar te verzamelen in dubbele Franse wendingen die elkaar in het midden ontmoeten en doorgaan in een superlage pony. Houd de Franse draai in stand door de pony helemaal tot aan de uiteinden te vlechten.

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Credit

Nauwelijks daar

Als je van nature veel structuur in je haar hebt, maar geen tijd over hebt, is deze nauwelijks daar staande paardenstaart ideaal voor jou. Bind lange sloten vast aan de basis van je nek en maak losse strengen los aan de voorkant om je gezicht in te kaderen.

Zet het geluid harder

Veel meisjes denken niet dat een paardenstaart glamoureus genoeg zou kunnen zijn voor een avondje uit, maar deze chique stijl zal hen weer doen denken. Een beetje plagen en touperen kan de kroon optillen, dit ziet er perfect uit samen met een gekrulde lengte.

Quiff en Curls

Het is moeilijk om je een kapsel voor te stellen dat er vrouwelijker en chiquer uitziet dan deze super gekrulde, lange stijl. Veeg je haar in een hoge paardenstaart en besteed wat tijd aan het perfectioneren van de lengte met een middelgrote krultang. Zorg ervoor dat je wat haar aan de voorkant vrijlaat, want die torenhoge quiff voegt serieus drama toe.

Losse gevlochten paardenstaart

Op zoek naar een kapsel waardoor je er niet uitziet alsof je te hard probeert? Deze prachtige paardenstaart met een zorgeloze vlecht en krullende krullen heeft veel beweging en textuur.

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Credit

Botsing met pony voor haar van gemiddelde lengte

Er is iets heel swingin ‘sixties aan deze losse bouffant paardenstaart, compleet met dikke, volle pony. Dit is de ultieme manier om volume aan uw sloten toe te voegen zonder uren achterover te hoeven kammen.

Rommelig met strengen voor haar op schouderlengte

Deze relaxte pony is nog gemakkelijker te stylen en neemt waarschijnlijk veel minder tijd in beslag dan je gebruikelijke paardenstaartroutine. Als je van nature krullend of golvend haar hebt, ziet dit er speciaal geweldig uit, laat je twee draden los om je gezicht in te kaderen.

Gevlochten kroon

Het zou iets speciaals moeten nemen om ons af te leiden van die perfect gekrulde paardenstaart, maar verrassend genoeg is het niet het brandpunt van deze prachtige do. In plaats daarvan worden onze ogen aangetrokken door de ingewikkeld gebeeldhouwde vlecht aan de kruin van het haar.

French Fishtail Braid

Deze prachtige stijl zit vol verrassingen. Van de opgepompte, omvangrijke kroon tot de uitgebreide Franse vlecht en de veelkleurige blonde ombre, het geheel is bijna te mooi om waar te zijn.

Griekse godin

Er is iets heel koninklijks aan deze gebeeldhouwde up-do. De hoogte aan de voorkant is flatterend voor elke gezichtsvorm en die krullen maken de blonde highlights echt opvallen.

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Credit

Faux-Hawk

Een van de beste dingen aan het hebben van lange, vloeiende sloten is dat ze kunnen worden gebeeldhouwd in een onmetelijke hoeveelheid spannende, unieke stijlen. Deze leuke faux-havik paardenstaart is een manier om je dagelijkse paardenstaart er fantastisch uit te laten zien.

Gouden golven

Blonde ombre kan lang haar er absoluut mooi uit laten zien. Deze hoge, golvende paardenstaart is een voorbeeld van hoe sierlijk deze stijl kan zijn.

Criss gekruiste vlechten

Op zoek naar iets serieus fel en laten zien stoppen? Twee overlappende Franse vlechten, elk gebonden in een diagonale stijl, kunnen een serieuze persoonlijkheid toevoegen aan elke paardenstaart. Als je het geluk hebt om lang golvende golven te hebben met veelkleurige blonde ombre, ziet deze opvallende stijl er nog beter uit.

Face Framing Waves

Deze vloeiende golven beginnen net in de nek en duwen de kroon op om een ​​bouffant effect te creëren. Een paar strengen zijn losgetrokken en gekruld, waardoor de structuur van de botten van elk meisje er prachtig uitziet.

Slank en gebeeldhouwd

Hoewel deze gelaagde paardenstaart eruit zou kunnen zien als een meesterwerk, hoef je niet de vaardigheden van een getrainde haarstylist te hebben om hem af te maken. Werk met een paar delen haar bij de kruin om dit multidimensionale effect te creëren en laat de lengte dan zo wild en rommelig als je wilt.

Horizontale vlechten

De vele wendingen en bewegingen die deze paardenstaart passeren, zijn volledig uniek. Je kunt beter op veel hoofden voorbereid zijn om je een weg te banen als je deze unieke look rockt.

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Credit

Groter dan het leven

Als het gaat om paardenstaarten, zeggen we – hoe groter hoe beter! We houden van de hoge kruin en de prachtig veerkrachtige golven in de lengte.

Lage paardenstaart met dubbele vlechten

Twee Franse vlechten aan weerszijden van het haar geven definitie en karakter aan elke lage paardenstaart. Het wikkelen van sommige haarlokken rond de haarband maakt deze stijl er bijzonder slank en gepolijst uitzien.

Opslaan

22 eenvoudige eenvoudige maar mooie paardenstaarten die je niet mag missen

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir