15 DIE TRENDESTEN PIXIE CUT-IDEEN

Een pixiesnede is misschien een goede optie voor een zelfverzekerde vrouw die een carrière nastreeft of een vrouw die van nature een tomboy is. Het is omdat een pixie deze unieke zorgeloze sfeer heeft met een vleugje bazigheid, en de letterkwaliteit is niet zo gewoon bij andere knipbeurten.

Zeker, je zou kunnen aarzelen om je haar kapot te krijgen. Maar ook al zijn we het ermee eens dat het dragen van kort haar een uitdaging kan zijn, als je eenmaal leert hoe je ermee om moet gaan, zou je nooit meer je haar willen laten groeien. En het is niet verrassend, omdat een kortere snit veel voordelen te bieden heeft.

Edgy pixies geven je een hoop complimenten en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt in je vel. Plus, moderne pixies zijn er in verschillende vormen en met veel elementen die het beeld drastisch veranderen en je gelaatstrekken kunnen verbeteren. Je kunt het spel veranderen door simpelweg pony’s, lagen of ondersnijdingen toe te voegen of te verwijderen. Geïntrigeerd? Laten we dan een coole pixie voor je uitkiezen.

Pixie Cut Hair Ideas

Het is een veel voorkomende misvatting dat pixie-cuts moeilijk te stylen zijn en maar op één manier gestyled kunnen worden. Zoals je kunt zien aan de afbeeldingen van pixie-cut-stijlen hieronder, zijn pixies zeer zeker veelzijdig en kunnen ze op vele manieren gestyled worden.

Een pixie-undercut is een geweldige manier om je haar volume te geven. Vraag je stylist naar een trendy ondersnit en een beetje kleur aan de bovenkant om diepte en dimensie toe te voegen aan je pixie. Of vraag om een ​​pixie-cut met pony voor een sexy en flirterige sfeer!

Cool Pixie Cuts:

 1. Faux Hawk Pixie Cut
 2. Shaggy Pixie
 3. Side Swept Bangs
 4. Curly Pixie
 5. Wedge Pixie
 6. Punk Pixie
 7. Asymmetrische Pixie
 8. Disconnected Pixie Cut
 9. Bevederde Pixie
 10. Tapered Pixie
 11. onderkruipen
 12. Choppy Pixie
 13. Preppy Pixie
 14. Lange Pixie
 15. Razored Pixie

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Hier zijn enkele tips voor het stylen van je haar om je pixie-cut te laten rocken!

 1. Bereid je haar voor met het gewenste product: texturerende crème, volumemousse, glansserum, welke stijl je ook kiest voor die dag.
 2. Blaas je haar droog totdat het bijna droog is. Gebruik een ronde borstel voor een rechte look of een diffuser voor je gekrulde lokken.
 3. Eindig je stijl. Wil je dat het spiked? Verleidelijk opzij liggen? Een warrige, bedkrop look Gebruik deze tijd om je pixie te stylen volgens je humeur of op zoek naar de dag.
 4. Stel uw stijl in: gebruik een afwerkingsspray van hoge kwaliteit om uw pixie op zijn plaats te houden!

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Ben je er nog steeds niet van overtuigd dat je een kort en sassy pixie kunt spelen? Bekijk enkele van de bovenstaande stijlen. Het beste ding aan een pixie is dat je kunt experimenteren met kleurtechnieken zoals ombres en balayage tinten om textuur en diepte aan je lokken toe te voegen. En bedenk hoeveel koeler je korte pixie-snit zal voelen op die hete en vochtige zomerdagen!

Pixie Hair Cuts voor een prachtige dagelijkse look

Een pixie-cut is een onfeilbare manier om de aandacht op je haar te vestigen. Elke vrouw die zelfvertrouwen heeft, kan een pixiesnit maken, omdat ze snel een van de meest populaire kapsels voor kort haar worden. En zoals eerder vermeld, hoef je je niet te houden aan slechts één stijl met een pixie. Als je de juiste snit hebt, kun je je pixie elke dag anders stijlen!

Neem een ​​kijkje bij sommige van de foto’s hieronder voor korte haperende pixie-kapsels. Zoals je kunt zien, kun je je pony naar een kant stylen, of laat hem op een natuurlijke manier over je gezicht vallen voor een zorgeloze look. Ook kun je je haar krullen of gladstrijken voor een meer gepolijste look. En als je wakker wordt met een pittige houding, kun je altijd je haar stekeren voor een gewaagde en rebelse uitstraling.

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Nu, als je denkt dat het stylen van een pixie met dik haar een hele klus is, dan zou je je niet meer kunnen vergissen! Een pixie-snit kan wonderen verrichten voor dikkere lokken omdat het helpt om een ​​deel van het gewicht te verwijderen. Bovendien voegt het textuur aan je haar toe voor extra volume en stuiteren!

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Het toevoegen van een aantal zachte hoogtepunten of balayage-tonen kan ook je pixie-snit verlevendigen. Hooglichten of lowlights kunnen uw haar een multi-tone uitstraling geven die uw haar een dimensie zal geven. Als je het gevoel hebt dat je een verandering nodig hebt, maar niet over de top wilt gaan, probeer dan een paar zachte balayage-tonen om je natuurlijke haarkleur aan te vullen.

Awesome Colorful Pixie Haircut Ideas

Misschien is het beste ding over een pixie cut dat ze perfect zijn om te experimenteren met heldere en krachtige kleuren. Of je nu je hele haar haar warm roze wilt kleuren of voor een regenboog ombre wilt gaan, er is geen einde aan het aantal creatieve en unieke haarkleuren voor pixie-cuts.

Dus als je geen manieren meer hebt om pixie-kapsel te stylen, kijk dan niet verder. Bekijk deze geweldige pixiesnitjes die gewoon barsten van kleur en charisma!

Zoals je op de onderstaande foto’s kunt zien voor pixie-cut-kleurideeën, zien pixies er opvallend uit met felle en heldere kleuren! Of je nu een gekrulde faux hawk-elf hebt, een gladde fuchsia-elf of een kleurrijke oranje, roze en gele ombre-pixie met geschoren zijkanten, je zult zeker de pixie-cut en kleurencombo vinden die voor jou werkt!

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN 15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Sommige van de beste haarkleuren voor korte pixie-snit zijn degenen die barsten van heldere kleuren. In de eerste foto, maakt een helder karmozijnrood deze trendy krullende faux havikpop met kleur. De roze en violette balayage tinten in de tweede afbeelding zijn perfect voor zij die van roze houden! Als je echt het middelpunt van de aandacht wilt hebben, probeer dan deze pastel faux havikd elf met geschoren zijkanten. De lichtoranje, roze en gele tinten zijn perfect voor een zomers kapsel!

Hebben we je geïnspireerd om een ​​van deze edgy pixie-cuts te proberen? We dagen je uit om je innerlijke punkrock chick te omarmen en te gaan voor een gewaagde nieuwe look die gewoon barst van kleur!

Denk dat je hebt wat er nodig is om een ​​van deze korte en sassy pixies rocken! Wij doen!

15 DE TRENDIESTE PIXIE CUT IDEEËN

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir